SPRING CAMP ZAGREB

Četverodnevni proljetni kamp za djecu dobi od 7 do 14 godina.
Proljetni kamp je sportsko edukativni program koji se provodi za vrijeme uskršnjih praznika u trajanju od 4 dana, a svaki dan sastoji se od različitih sportskih aktivnosti (HIKE DAY- pješačka tura do vrha Sljemena, SPORT & OLYMPIC DAY- natjecanja i igre u dvorani, SWIMMING POOL DAY – 1 dan djeca odlaze u Terme Tuhelj, BIKE DAY– škola brdskog biciklizma na Sljemenu). 

 

 U provedbi različitih sportskih i tjelesnih aktivnosti naglasak je na edukaciji i razvoju motoričkih sposobnosti.

Aktivnosti u kampu provode voditelj, treneri i kineziolozi s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom.

 
 CIJENA: 135€

TERMIN: 02.-05.04.2024.

U CIJENU UKLJUČENO: 
- prijevoz u terme Tuhelj: stanica Gradsko poglavarstvo -južni parking, usporedno s Ul. grada Vukovara, ulaz na parking s Miramarske
- užina
- ručak 
- najam dvorane
- prijevoz žičarom
- ulaznica u Terme Tuhelj 
- sportski rekviziti i pomagala
- najam bicikla i opreme 
- stručna edukacija
- pedagoški nadzor 
- osiguranje od nezgode 

POLAZAK: 7.45h

stanica žičara Sljeme (na dane kada su djeca u školi biciklizma i hike turi)
* stanica sportska dvorana - na dan kada su djeca u dvorani 

POVRATAK: 16.00h

1. Hike day SLJEME – pješačka tura do vrha Sljemena preko Leustikove staze. Djecu se uči pravilima sigurnosti u prirodi, osnovnoj opremi, važnim markacijama za orijentaciju. Užinu i ručak za djecu priprema Hotel Tomislavov dom.

 
2. SPORT&OLYMPIC day – igre (ekipne, štafetne) i natjecanja iz različitih sportova provoditi će se u sportskoj dvorani u Zagrebu. U sklopu sportskog dana s djecom će se provoditi razne aktivnosti kojima će se pozitivno utjecati na motorički razvoj i socijalizaciju djece. 

3. SWIMMING POOL DAY Terme Tuhelj -  unutarnje kupalište vodenog planeta sadrži sve što je potrebno za uživanje u vodenim atrakcijama. Djeca će se zabavljati u vodenom gradu s brojnim dječjim atrakcijama i u zatvorenom toboganu. Moći će plivati u plivačkom bazenu te uživati u gejzirima i slapovima. 

     

4. BIKE day SLJEME - osigurani su MTB bicikli veličinom prilagođeni osnovnoškolskom uzrastu. Škola se provodi na poligonu koji je ograđen i opremljen rekvizitima i pomagalima koji doprinose kvaliteti i zanimljivosti same škole brdskog biciklizma. Užinu i ručak za djecu priprema Hotel Tomislavov Dom. 

NAPOMENE 

* na dane kada se ide na Sljeme (škola biciklizma i penjanje do vrha Sljemena) djecu je potrebno dovesti na stanicu žičare Sljeme u 7.45h.
* na dan kada su djeca u sportskoj dvorani potrebno je dovesti djecu na lokaciju dvorane u 7.45h

* Gore navedena cijena izrađena je na bazi od 20 polaznika
* Načini plaćanja: gotovina, virman, internet bankarstvo, online POS

POPUSTI: 

* Popust za stare klijente ... 3%
* Popust za braću i sestre ... 3%
* popusti se zbrajaju

…prilikom prijave kao depozit plaća se 50% ukupne cijene aranžmana, ostalih 50% mora biti plaćeno najkasnije 14 dana prije početka programa

#proljetnikamp #zagreb #djeca #praznici #dječjisport #sport4youhr #since2003

vrh stranice