Gerlitzen-Austrija

Iznad jezera Ossiacher, tek koji kilometar od Villacha, smjestilo se simpatično austrijsko skijalište Gerlitzen sa ukupno 60 km skijaških staza. "Baby Kronplatz", kako mu tepaju domaćini, sasvim opravdava taj nadimak. Riječ je, slično kao i kod Kronplatza, o skijalištu na jednom brdu s vrha kojeg se spuštaju staze na gotovo sve strane svijeta. S vrha puca prekrasan pogled na tromeđu Austrije, Italije i Slovenije, a pokrajina Koruška u kojoj se nalazi jedna je od najsunčanijih tijekom zime u Austriji.

TERMIN: 26.-30.12.2020. 

CIJENA: 3.099,00 kn (za polaznike rođene od 2006.)
       3.469,00 kn (za polaznike rođene od 2002.-2005.)
 
 U CIJENU UKLJUČENO:
  - smještaj u hotelu Egger***
 - polupansion
 - ski karta Gerlitzen
 
- cjelodnevna škola skijanja
 
- animacija
 - završne nagrade
 - prijevoz luksuznim autobusom
 - pedagoški nadzor
 - putno zdravstveno osiguranje
 
U CIJENU NIJE UKLJUČENO:
 - ručak
 - ski oprema

NAJAM OPREME:
skijaška oprema (skije, pancerice, štapovi, kaciga) ... 300,00 kn
• board oprema na upit

SMJEŠTAJ:
Jugend hotel Egger*** se smjestio u prekrasnom Villach-Landskronu u Koruškoj na samo 3 km udaljenosti od skijališta Gerlitzen. Smještaj je na bazi polupansiona.
Program je namijenjen osnovnoškolcima i srednjoškolcima koji na skijanje/boardanje mogu ići samostalno bez pratnje roditelja. Za ovaj program potrebno je imati putovnicu ili osobnu iskaznicu. Čitavo vrijeme u pratnji će biti naši učitelji skijanja/boardanja koji će brinuti o djeci, te im osim škole skijanja/boardanja pružiti i cjelodnevnu animaciju i brigu o svemu što bi im moglo zatrebati.
 
NAPOMENE:
• ručak će svaki dan biti organiziran na stazi (dnevni meni = 8,00 €)
• osiguranje uključeno u cijenu je osnovno zdravstveno osiguranje za inozemstvo
• gore navedena cijena rađena je na bazi od 30 polaznika

NAČINI PLAĆANJA I POPUSTI:
načini plaćanja: gotovina, kartica, virman, internet bankarstvo
...prilikom prijave kao depozit plaća se 30% ukupne cijene aranžmana, ostalih 70% mora biti plaćeno najkasnije 7 dana prije početka programa


* Popusti:
- za stare goste ... 3%
- za 2 ili više djece ... 3%
maksimalan popust … 6%

COVID-19 INFO
- u slučaju pogoršanja situacije uzrokovane virusom COVID-19 što za posljedicu donosi odluku Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske ili Vlade Republike Austrije o stavljanju mjesta polaska polaska i mjesta odlaska na crvenu listu, donešena je suglasnost o otkazivanju putovanja s potpunim povratom uplaćenih sredstava
- programa izvođenja škole skijanja provoditi će se u skladu s mjerama koje će biti na snazi u vrijeme održavanja programa te iz tog razloga postoji mogućnost da će program škole skijanja biti prilagođen prema preporukama.
- svi polaznici su dužni pridržavati se općih mjera zaštite od infekcije kao i individualnih mjera koje može propisati uprava skijališta, vlasnici smještajnog objekta, ugostiteljskih objekata na skijalištu itd.


* ŠKOLA BOARDANJA ĆE SE ODRŽAVATI UKOLIKO SE PRIJAVI MINIMALNO 5 POLAZNIKA !!*


U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata, promjena broja polaznika, agencija zadržava pravo izmjene cijene aranžmana, ili otkaza istog.
Za ovo putovanje vrijede „ Opći uvjeti putovanja“ agencije Horvat turizam d.o.o.

 


Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

vrh stranice