OUTDOOR CAMP SLJEME za školarce

LJETNI KAMP ZAGREB 

za djevojčice i dječake dobi od 6 do 14 godina koji za cilj ima jedno - djecu u prirodu!

Kamp se bazira na školi brdskog biciklizma (MTB)  te se kroz razne tjelesne aktivnosti naglasak stavlja na sportski outdoor sadržaj, razvoj funkcionalnih i motoričkih sposobnosti, kreativnost i edukaciju.

CIJENA I TERMINI: Na proljeće!

U CIJENU UKLJUČENO:

*prijevoz do Sljemena i povratak na početne stanice
     - stanice:
          1. Črnomerec - polazak 07:45 / povratak 16:25h
          2. Gradsko poglavarstvo - polazak 08:00 / povratak 16:00h
          3. Mihaljevac - polazak: 8:20 / povratak 15:45h
*užina
*ručak
*stručna edukacija
*pedagoški nadzor
*najam bicikla i opreme
*zip line, penjačka stijena, sportski rekviziti
*korištenje bazena u Hotelu Tomislavov Dom
*osiguranje od nesretnog slučaja

 
CILJEVI KAMPA:
 
Ljetni kamp je sportsko edukativni program te se sastoji od različitih grana sportova. U provedbi različitih sportskih i tjelesnih aktivnosti naglasak je na edukaciji i razvoju motoričkih sposobnosti. Kamp se bazira na školi brdskog biciklizma (MTB) i školi boravka u prirodi (planinarski program, umjetna stijena), a usporedno se provode različite elementarne igre te  metodičke vježbe za unapređenje motoričkih znanja  (gimnastika, loptački sportovi, judo).  Aktivnosti u kampu provode  voditelj, treneri i kineziolozi s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom.
Kamp je namijenjen djeci od 7 do 14 godina.
U sklopu ljetnog kampa predviđen je program za najmlađe koji tek ulaze u svijet bicikliranja i plivanja. Za sve početnike organizirati će se škola bicikliranja i škola plivanja.

MTB ŠKOLA:

Osigurani su MTB bicikli koji su veličinom prilagođeni osnovnoškolskom uzrastu. Škola se provodi na poligonu koji je ograđen i opremljen rekvizitima i pomagalima koji doprinose kvaliteti i zanimljivosti same škole brdskog biciklizma.  Poligon i program je prilagođen dobi polaznika.
Škola se sastoji od početnog testiranja, metodičkih vježbi, savladavanja elemenata iz bike parka, enduro ture po vrhu Sljemena....

ŠKOLA PLANINARENJA I PENJANJA:

Velika važnost posvećuje se snalaženju u prirodi. Paralelno uz MTB školu tj. enduro ture na biciklima djecu se uči pravilima sigurnosti u prirodi, osnovnoj opremi, važnim markacijama za orijentaciju, što se na kraju utvrđuje na kratkoj pješačkoj turi Tomislavac-Grafičar-Rudnik Zrinski  te MTB turi do „Krumpirišta“. Škola penjanja se provodi na umjetnoj stijeni koja je dio našeg poligona.

SKILLS AND DRILLS:

Dio programa kampa u kojem djeca svakodnevno, na posebno prilagođenom djelu poligona, izvode metodičke vježbe za unapređenje motoričkih znanja iz više sportova (elementi iz gimnastike, sportova s loptom, juda, plivanja) tj. za razvoj kondicijskih sposobnosti. 

KREATIVNA RADIONICA ARTS AND CRAFTS:

Dio ljetnog kampa koji ima naglasak na stvaranju i poticanju dječje kreativnosti. Polaznici razvijaju umjetničke sposobnosti putem oslikavanja, crtanja, izrade nakita te različitim igrama za poticanje kreativnosti. 

OSTALE AKTIVNOSTI:

*Elementarne igre - štafetne, ekipne, sportske
*zip line
*slack line
*streličarstvo - luk i strijela, vježbe gađanja mete

SCOUT PROGRAM 

Scout program održava se sa četvrtka na petak, polaznici ostaju spavati u ograđenom prostoru na livadi uz nadzor i noćno dežurstvo dva ili više trenera. Za noćenje su osigurani šatori, potrebna je samo vreća za spavanje.
Program uključuje:
- poduka sastavljanja i sastavljanje šatora
- roštiljanje
- animacija
- spavanje
- doručak
Scout program naplaćuje se dodatnih 250,00 kn. Program će se održati ukoliko bude minimalno 10 prijavljenih te ako će vremenski uvijeti dozvoljavati.
***Scout program neće se održavati u kolovozu.

NAPOMENA:
 
U slučaju lošeg vremena (pljuskovi, ekstremna hladnoća...) kamp će se odgoditi. Uplaćena sredstva će se moći iskoristiti za neku od slijedećih sport4you.hr outdoor aktivnosti ili će iznos biti vraćen u cijelosti.

* Osiguranje uključeno u cijenu je osiguranje od nesretnog slučaja
* Gore navedena cijena rađena je na bazi od 8 polaznika
* Načini plaćanja: gotovina, virman, internet bankarstvo
* Popust za stare klijente ... 3%
* Popust za braću i sestre ... 3%

…prilikom prijave kao depozit plaća se 50% ukupne cijene aranžmana, ostalih 50% mora biti plaćeno najkasnije 7 dana prije početka programa. 

 

Kako pripremiti dijete za Outdoor camp Sljeme 

THIS IS THE REAL OUTDOOR!!!!!!!!

U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata, promjena broja polaznika, agencija zadržava pravo izmjene cijene aranžmana, ili otkaza istog. Za ovo putovanje vrijede „ Opći uvjeti putovanja“ agencije Horvat turizam d.o.o.

 

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

vrh stranice