OUTDOOR camp Sljeme

Outdoor Camp Sljeme je sportsko-edukativni program za djevojčice i dječake u dobi od 5-14 godina, koji za cilj ima jedno - djecu u prirodu!

Kamp se bazira na MTB školi te se kroz razne aktivnosti naglasak stavlja na sportski outdoor sadržaj, razvoj motoričkih sposobnosti, kreativnost i edukaciju.

CIJENA: 849,00 kn

TERMINI: NA PROLJEĆE
 
U CIJENU JE UKLJUČENO:
*prijevoz do Sljemena
     - stanice:
          1. Črnomerec - polazak 7:45 h/povratak 16:45 h
          2. Gradsko poglavarstvo - polazak 8:00 h/povratak 16:20 h
          3. Mihaljevac - polazak 8:20 h/povratak 15:50 h
*ručak
*stručna edukacija
*pedagoški nadzor
*najam bicikla i opreme
*zip line, penjačka stijena, sportski rekviziti
*osiguranje

 
CILJEVI KAMPA:
 
kamp se sastoji od različitih grana sportova, kroz razne aktivnosti naglasak se stavlja na edukaciju i razvijanje motoričkih sposobnosti. Sport na kojem se bazira kamp je MTB te uz njega još i škola boravka u prirodi (planinarski program, umjetna stijena). Za edukaciju su osigurani voditelji i učitelji s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom.
Kamp je namijenjen djeci od 5-14 godina.
U sklopu kampa predviđen je program za najmlađe koji tek ulaze u svijet bicikliranja i plivanja. Za sve početnike organizirati će se škola bicikliranja i škola plivanja.

MTB ŠKOLA:

osigurani su MTB bicikli koji su veličinom prilagođeni osnovnoškolskom uzrastu. Rad se odvija na poligonu koji je ograđen i opremljen raznim elementima koji doprinose kvaliteti i zanimljivosti same škole vožnje. Poligon i program je prilagođen dobi polaznika.
Škola se sastoji od početnog testiranja, metodičkih vježbi, savladavanja elemenata iz bike parka, enduro ture po vrhu Sljemena....Zadnji dan kampa organizira se natjecanje u spretnosnim vožnjama uz prigodne nagrade.

ŠKOLA PLANINARENJA I PENJANJA:

velika važnost posvećuje se snalaženju u prirodi. Paralelno uz MTB školu tj. enduro ture na biciklima radi se na pravilima sigurnosti u prirodi, osnovnoj opremi, važnim markacijama za orijentaciju, što se na kraju utvrđuje na kratkoj climbing turi od Tomislavca do Grafičara, te MTB turi do „Krumpirišta“. Škola penjanja se odvija na umjetnoj stijeni koja je dio našeg poligona.

SKILLS AND DRILLS:

svaki dan posvetit će se dio vremena na posebno prilagođenom djelu poligona, uz metodičke vježbe elementima tipa skok s visine, kolut naprijed-nazad, judo pad, slack line.....

ARTS AND CRAFTS:

kreativni dio kampa u kojem polaznici razvijaju umjetničke sposobnosti putem oslikavanja ili izrade nakita.

OSTALE AKTIVNOSTI:

zip line, graničar, nogomet, baseball, luk i strijela....

 
SCOUT PROGRAM

održava se sa četvrtka na petak, polaznici ostaju spavat u ograđenom prostoru na livadi uz nadzor i noćno dežurstvo dva ili više trenera. Za noćenje su osigurani šatori, potrebna je samo vreća za spavanje.
Program uključuje:
- poduka sastavljanja i sastavljanje šatora
- roštiljanje
- animacija
- spavanje
- doručak


Scout program se dodatno plaća 150,00 kn na dan kampiranja te će održati ukoliko bude minimalno 8 prijavljenih!!!

NAPOMENA:
 
***U slučaju lošeg vremena (pljuskovi, ekstremna hladnoća...) kamp će se odgoditi. Uplaćena sredstva će se moći iskoristiti za neku od slijedećih sport4you.hr outdoor aktivnosti ili će iznos biti vraćen u cijelosti.

* Osiguranje uključeno u cijenu je osiguranje od nesretnog slučaja
* Gore navedena cijena rađena je na bazi od 8 polaznika
* Načini plaćanja: gotovina, kartica, virman, internet bankarstvo, online POS
* Popust za stare klijente ... 3%
* Popust za braću i sestre ... 3%

…prilikom prijave kao depozit plaća se 30% ukupne cijene aranžmana, ostalih 70% mora biti plaćeno najkasnije 7 dana prije početka programa
 

COVID-19 INFO

- programa izvođenja outdoor kampa provoditi će se u skladu s mjerama koje će biti na snazi u vrijeme održavanja te iz tog razloga postoji mogućnost da će program biti prilagođen prema preporukama
- svi polaznici su dužni pridržavati se općih mjera zaštite od infekcije kao i individualnih mjera koje može propisati uprava objekta, vlasnici smještajnog objekta, ugostiteljskih objekata, itd.

THIS IS THE REAL OUTDOOR, NO BULLSHIT!!!!!!!!

U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata, promjena broja polaznika, agencija zadržava pravo izmjene cijene aranžmana, ili otkaza istog. Za ovo putovanje vrijede „ Opći uvjeti putovanja“ agencije Horvat turizam d.o.o.

 

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

vrh stranice