OUTDOOR CAMP SLJEME za školarce

LJETNI KAMP ZAGREB

Outdoor Camp Sljeme za školarce  je sportsko-edukativni program za djevojčice i dječake dobi od 7 do 14 godina, koji za cilj ima jedno - djecu u prirodu!
Kamp se bazira na MTB školi te se kroz razne aktivnosti naglasak stavlja na sportski outdoor sadržaj, razvoj motoričkih sposobnosti, kreativnost i edukaciju.

CIJENA I TERMINI: na proljeće! 
 
U CIJENU JE UKLJUČENO:
*prijevoz do Sljemena
     - stanice:
          1. Črnomerec - polazak 7:40 h/povratak 16:30 h
          2. Gradsko poglavarstvo - polazak 8:00 h/povratak 16:10 h
          3. Mihaljevac - polazak 8:20 h/povratak 15:40 h
*užina
*ručak u restoranu hotela Tomislavov dom
*stručna edukacija
*pedagoški nadzor
*najam bicikla i opreme
*zip line, penjačka stijena, sportski rekviziti
*korištenje bazena  hotela Tomislavov dom
*osiguranje od nesretnog slučaja 

CILJEVI KAMPA: 
Ljetni kamp je sportsko edukativni program te se sastoji od različitih grana sportova. U provedbi različitih sportskih i tjelesnih aktivnosti naglasak je na edukaciji i razvoju motoričkih sposobnosti. Kamp se bazira na školi brdskog biciklizma (MTB) i školi boravka u prirodi (planinarski program, umjetna stijena), a usporedno se provode različite elementarne igre te  metodičke vježbe za unapređenje motoričkih znanja  (gimnastika, loptački sportovi, judo).  Aktivnosti u kampu provode  voditelj te treneri i kineziolozi s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom.

Kamp je namijenjen djeci od 7 do 14 godina.

U sklopu ljetnog kampa predviđen je program za najmlađe koji tek ulaze u svijet bicikliranja i plivanja. Za sve početnike organizirati će se škola bicikliranja i škola plivanja. 

AKTIVNOSTI LJETNOG OUTDOOR KAMPA 

1. MTB ŠKOLA
Osigurani su MTB bicikli koji su veličinom prilagođeni osnovnoškolskom uzrastu. Škola se provodi na poligonu koji je ograđen i opremljen rekvizitima i pomagalima koji doprinose kvaliteti i zanimljivosti same škole brdskog biciklizma.  Poligon i program je prilagođen dobi polaznika.Škola se sastoji od početnog testiranja, metodičkih vježbi, savladavanja elemenata iz bike parka, enduro ture po vrhu Sljemena....

 2. ŠKOLA PLANINARENJA I PENJANJA
Velika važnost posvećuje se snalaženju u prirodi. Paralelno uz MTB školu tj. enduro ture na biciklima djecu se uči pravilima sigurnosti u prirodi, osnovnoj opremi, važnim markacijama za orijentaciju, što se na kraju utvrđuje na kratkoj pješačkoj turi Tomislavac-Grafičar-Rudnik Zrinski te MTB turi do „Krumpirišta“. Škola penjanja se provodi na umjetnoj stijeni koja je dio našeg poligona.

3. SKILLS AND DRILLS 
Dio programa kampa u kojem djeca svakodnevno, na posebno prilagođenom djelu poligona, izvode metodičke vježbe za unapređenje motoričkih znanja iz više sportova (elementi iz gimnastike, sportova s loptom, juda, plivanja) tj. za razvoj kondicijskih sposobnosti. 

 4. Kreativna radionica "ARTS AND CRAFTS"
Dio ljetnog kampa koji ima naglasak na stvaranju i poticanju dječje kreativnosti. Polaznici razvijaju umjetničke sposobnosti putem oslikavanja, crtanja, izrade nakita te različitim igrama za poticanje kreativnosti.  

 5. OSTALE AKTIVNOSTI 
*Elementarne igre - štafetne, ekipne, sportske
*Zip line
*Slack line
*Streličarstvo - luk i strijela, vježbe gađanja mete

 6. SCOUT PROGRAM 

Scout program održava se sa četvrtka na petak, polaznici ostaju spavati u ograđenom prostoru na livadi uz nadzor i noćno dežurstvo dva ili više trenera. Za noćenje su osigurani šatori, potrebna je samo vreća za spavanje.

Program uključuje:
- poduka sastavljanja i sastavljanje šatora
- roštiljanje
- animacija
- spavanje
- doručak
*** Scout program dodatno se naplaćuje. Program će se održati ukoliko bude minimalno 10 prijavljenih te ako će vremenski uvijeti dozvoljavati.
*** Scout program neće se održavati u kolovozu.

* Osiguranje uključeno u cijenu je osiguranje od nesretnog slučaja
* Gore navedena cijena rađena je na bazi od 8 polaznika
* Načini plaćanja: gotovina, kartica, virman, internet bankarstvo, online POS
* Popust za stare klijente ... 3%
* Popust za braću i sestre ... 3%

…prilikom prijave kao depozit plaća se 50% ukupne cijene aranžmana, ostalih 50% mora biti plaćeno najkasnije 7 dana prije početka programa

PRIJAVE!

THIS IS THE REAL OUTDOOR!!!
U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata, promjena broja polaznika, agencija zadržava pravo izmjene cijene aranžmana, ili otkaza istog. Za ovo putovanje vrijede „ Opći uvjeti putovanja“ agencije Horvat turizam d.o.o.

vrh stranice