Obitelji

Ukoliko se ne želite odvajati od svojih mališana u dragocjene dane godišnjih odmora ovdje možete naći ponešto za cijelu obitelj. U današnje vrijeme kada svi prebrzo živimo i previše radimo vrijeme provedeno s obitelji zaista je vrijedno zlata. Na obiteljskom zimovanju na raspolaganju Vam je naš stručni tim učitelja te oni koji žele naučiti skijati uvijek imaju tu mogućnost.

1. FERIENPARK, KREISCHBERG


Naselje FerienPark Kreischberg nalazi se u neprometnoj zoni te je idealno mjesto za obiteljski odmor, a u svojoj ponudi ima 74 moderne drvene kuće.

DETALJNIJE

2. POHORJE VILLAGE RESORT

Smještaj u Wellness & Spa Bolfenk i Bona  apartmanima. Pohorje Village Resort smjestio se na 1 050m visine Mariborskog Pohorja, udaljen 300 m od gornje stanice gondole najvećeg slovenskog skijališta!

DETALJNIJE 

3. GRAND HOTEL BELLEVUE**** 

Smještaj u Grand Hotel Bellevue**** na samoj skijaškoj stazi skijališta Mariborsko Pohorje. Mogućnost upisa djece u Sport4you.hr petodnevnu školu skijanja u terminima školskih praznika!

DETALJNIJE


4. INDIVIDUALNI SATI

Idealno za one koji su nestrpljivi u svladavanju prvih skijaških koraka ili one koji svoju vještine i tehniku žele usavršiti! Stvarajte divne obiteljske uspomene uz Vaš sport4you.hr tim!


DETALJNIJE

vrh stranice