Obitelji

Stvarajte divne obiteljske uspomene uz Vaš sport4you.hr tim
Ukoliko se ne želite odvajati od svojih mališana u dragocjene dane godišnjih odmora ovdje možete naći ponešto za cijelu obitelj. U današnje vrijeme kada svi prebrzo živimo i previše radimo vrijeme provedeno s obitelji zaista je vrijedno zlata. Na obiteljskom zimovanju na raspolaganju Vam je naš stručni tim učitelja, te oni koji žele naučiti skijati uvijek imaju tu mogućnost
 

1. FERIENPARK, KREISCHBERG

Naselje FerienPark Kreischberg nalazi se u neprometnoj zoni te je idealno mjesto za obiteljski odmor, a u svojoj ponudi ima 74 moderne drvene kuće. FerienPark se smjestio u blizini skijališta gdje možete skijati niz 42 km široke padine na nadmorskoj visini između 850 i 2118 m.
 

2. ALPENPARK TURRACHER HÖHE

Odmaralište Turracher Höhe je smješteno usred alpskog prolaza između austrijskih saveznih država Štajerska i Koruška, a sadrži zgradu s apartmanima te tradicionalne drvene planinske kuće. Žičara Kornock nalazi se na 1,5 km od planinskih kuća i na samo 200 metara od apartmana. Slikovito jezero Turrachersee smješteno je samo 80 metara od apartmana i 1 km od planinskih kuća. Ako ste u potrazi za ekskluzivnim chaletima u kombinaciji sa savršenim skijanjem i zabavnim aktivnostima, Alpenpark Turracher Höhe je idealno mjesto za Vas.
DETALJNIJE

 

3. Alps Residence - sav smještaj isključivo na upit!

Smješteni izravno na skijalištu, usred fascinantnih prirodnih krajolika u Salzburgu, Koruškoj ili Štajerskoj, uživajte u svom chaletu ili apartmanu u najvećoj mogućoj mjeri. Dizajnirate svoj odmor točno onako kako Vi želite - daleko od užurbanosti, zajedno sa svojom obitelji i prijateljima. Samo Vi odlučujete na koji način ćete uživati u svom odmoru!
DETALJNIJE

4. Apartmanska kuća BONA - Mariborsko Pohorje

Apartmanska kuća BONA **** izgrađena u siječnju 2011., nalazi se na 1050 metara nadmorske visine, samo 150 m od početne stanice gondole, tj. skijališta Bolfenk.
Apartmanska kuća sastoji se od 17 apartmana različitih veličina.
 

5. INDIVIDUALNI SATI

Idealno za one koji su nestrpljivi u svladavanju prvih skijaških koraka ili one koji svoju vještine i tehniku žele usavršiti!
DETALJNIJE
vrh stranice