Obitelji

 

Stvarajte divne obiteljske uspomene uz Vaš sport4you.hr tim

 

 
Ukoliko se ne želite odvajati od svojih mališana u dragocjene dane godišnjih odmora ovdje možete naći ponešto za cijelu obitelj. U današnje vrijeme kada svi prebrzo živimo i previše radimo vrijeme provedeno s obitelji zaista je vrijedno zlata. Na obiteljskom zimovanju na raspolaganju Vam je naš stručni tim učitelja, te oni koji žele naučiti skijati uvijek imaju tu mogućnost.
 

 

 

1. FerienPark Kreischberg, Austrija

Naselje FerienPark Kreischberg nalazi se u neprometnoj zoni te je idealno mjesto za obiteljski odmor, a u svojoj ponudi ima 74 moderne drvene kuće. FerienPark se smjestio u blizini skijališta gdje možete skijati niz 42 km široke padine na nadmorskoj visini između 850 i 2118 m.
DETALJNIJE

 

2. Individualni sati 

Idealno za one koji su nestrpljivi u svladavanju prvih skijaških koraka ili one koji svoju vještine i tehniku žele usavršiti!
DETALJNIJE

 

3. Pohorje Village Resort 

 Smještaj u apartmantskoj kući Bona i Wellness & Spa Bolfenk apartmanima. Ovaj hotelsko-apartmanski kompleks Pohorje Village Resort smjestio se na 1 050m visine Mariborskog Pohorja, u srcu mariborske šume, udaljen 300 m od gornje stanice gondole najvećeg slovenskog skijališta!

DETALJNIJE 

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

vrh stranice