Obitelji

Stvarajte divne obiteljske uspomene uz Vaš sport4you.hr tim
Ukoliko se ne želite odvajati od svojih mališana u dragocjene dane godišnjih odmora ovdje možete naći ponešto za cijelu obitelj. U današnje vrijeme kada svi prebrzo živimo i previše radimo vrijeme provedeno s obitelji zaista je vrijedno zlata. Na obiteljskom zimovanju na raspolaganju Vam je naš stručni tim učitelja, te oni koji žele naučiti skijati uvijek imaju tu mogućnost
 

1. FERIENPARK, KREISCHBERG

Naselje FerienPark Kreischberg nalazi se u neprometnoj zoni te je idealno mjesto za obiteljski odmor, a u svojoj ponudi ima 74 moderne drvene kuće. FerienPark se smjestio u blizini skijališta gdje možete skijati niz 42 km široke padine na nadmorskoj visini između 850 i 2118 m.
 

2. CANAZEI, VAL DI FASSA

Smješteno u veličanstvenoj dolini na sjevernoj granici Val di Fasse, Canazei je bez sumnje jedno od dragocjenosti pokrajine Trentino. Jedno je od trideset najviših gradova u Italiji i najviši grad u dolini, na nadmorskoj visini od 1465 metara. Njegova izvrsna lokacija, povijest, tradicija i gostoljubivost čine ga jednim od najpoznatijih odredišta u Dolomitima.
  

3. Apartmanska kuća BONA - Mariborsko Pohorje

Apartmanska kuća BONA **** izgrađena u siječnju 2011., nalazi se na 1050 metara nadmorske visine, samo 150 m od početne stanice gondole, tj. skijališta Bolfenk.
Apartmanska kuća sastoji se od 17 apartmana različitih veličina.
 

4. INDIVIDUALNI SATI

Idealno za one koji su nestrpljivi u svladavanju prvih skijaških koraka ili one koji svoju vještine i tehniku žele usavršiti!
DETALJNIJE
vrh stranice