Obitelji

 

Stvarajte divne obiteljske uspomene uz Vaš sport4you.hr tim

 

 
Ukoliko se ne želite odvajati od svojih mališana u dragocjene dane godišnjih odmora ovdje možete naći ponešto za cijelu obitelj. U današnje vrijeme kada svi prebrzo živimo i previše radimo vrijeme provedeno s obitelji zaista je vrijedno zlata. Na obiteljskom zimovanju na raspolaganju Vam je naš stručni tim učitelja, te oni koji žele naučiti skijati uvijek imaju tu mogućnost
 

 

 

1. FerienPark, Kreischberg

Naselje FerienPark Kreischberg nalazi se u neprometnoj zoni te je idealno mjesto za obiteljski odmor, a u svojoj ponudi ima 74 moderne drvene kuće. FerienPark se smjestio u blizini skijališta gdje možete skijati niz 42 km široke padine na nadmorskoj visini između 850 i 2118 m.
DETALJNIJE
 

2. Saas Fee, Saastal

Saas-Fee je bajkovito mjesto smješteno u Saastalu, Švicarska, na visini od 1.800 m okruženo s 13 vrhova s visinom iznad 4.000 m, zbog čega i zasluženo nosi nadimak "Biser Alpi". Saas-Fee je klasični skijaški resort s očuvanom drvenom arhitekturom, gdje na raspolaganju imate 22 ski lifta i 100 km skijaških staza.
Novi, moderni i potpuno opremljeni apartmani smješteni u Saas-Grundu čekaju na Vas!
DETALJNIJE


3. Canazei, Val di Fassa

Smješten u veličanstvenoj dolini na sjevernoj granici Val di Fasse, Canazei je bez sumnje jedna od dragocjenosti Trentina s nevjerojatnim pogledom na Dolomite. Nalazi se u samom centru Sella Ronde, najpoznatijeg skijališta talijanskih Alpi. Odlično povezani ski liftovi i vrhunski pripremljene staze omogućiti će Vam neprekinuto skijanje na stazi dugoj 40 km u jednom danu.
DETALJNIJE

4. Apartmanska kuća BONA - Mariborsko Pohorje

Apartmanska kuća BONA **** izgrađena u siječnju 2011., nalazi se na 1050 metara nadmorske visine, samo 150 m od početne stanice gondole, tj. skijališta Bolfenk.

Apartmanska kuća sastoji se od 17 apartmana različitih veličina.
DETALJNIJE

5. INDIVIDUALNI SATI

Idealno za one koji su nestrpljivi u svladavanju prvih skijaških koraka ili one koji svoju vještine i tehniku žele usavršiti!
DETALJNIJE

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

vrh stranice