Višednevni izleti

Za one koji vole skijaču, ali se na kraju dana ipak žele vratiti u svoj topli dom i noću ipak više vole spavati u svom krevetu na raspolaganju su Vam naši aranžmani sa svakodnevnim povratkom u Zagreb. Ne vozimo se predaleko; idemo do Sljemena i Pohorja, vraćamo se kući umorni, ali zadovoljni, a sutra opet u novu avanturu!

1. ŠKOLA SKIJANJA SLJEME ŠKOLARCI

Škola skijanja Sljeme prvenstveno je namijenjena za učenike osnovnih i srednjih škola za vrijeme trajanja školskih praznika. Škola skijanja traje 5 dana.

DETALJNIJE

2. ŠKOLA SKIJANJA SLJEME PREDŠKOLCI

Za djecu predškolske dobi (od 3,5 do 7 godina), izvan školskih praznika. Svaki termin sastoji se od 5 skijaških dana, zadnji dan je rezerviran za završno natjecanje.

DETALJNIJE

4. BABY SKI SCHOOL

Škola skijanja za djecu od 3 do 4 godine (početnike) na Sljemenu na najboljem ski poligonu u Hrvatskoj! Cilj je upoznati djecu sa zimskim, snježnim i skijaškim uvjetima.

DETALJNIJE

3. POHORJE EXPRESS

Škola skijanja na Pohorju sa svakodnevnim polaskom i povratkom u Zagreb! Prvenstveno za učenike osnovnih i srednjih škola za vrijeme trajanja školskih praznika.

DETALJNIJE

5. VIKEND ŠKOLA SKIJANJA

Vikend škole skijanja na Sljemenu traju kroz cijelu skijašku sezonu dokle god nam to vremenski uvjeti dozvoljavaju! Namijenjeno školarcima i odraslima!

DETALJNIJE

6. NOĆNA ŠKOLA SKIJANJA

Savladajte prve skijaške korake i doživite čari noćnog skijanja na bajkovitom Sljemenu! Namijenjeno srednjoškolcima i odraslima!

DETALJNIJE

vrh stranice