E-prijavnica ŠKOLA ROLANJA

***u NAPOMENU obavezno upisati ZNANJE ROLANJA (da/ne)***

***odaberite bilo koji od ponuđenih odgovora za PRIJEVOZ kako bi se prijavnica pravilno poslala (prijevoz se organizira isključivo za vrtićke grupe u prijepodnevnom terminu)

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

Podaci o polazniku

* 
* 
* 
* 
* 

Termin za koji se prijavljujete

Termin za koji se prijavljujete:


* 

Ostali podaci

Prijevoz (isključivo pon.-pet. za program klizanja za predškolarce):

* 
*

Podaci o roditeljima

* 
* 
* 
* 
 
*  
Pritiskom na tipku „Pošalji“ dajem tvrtki Horvat turizam d.o.o. svoju suglasnost da se moji osobni podaci gore navedeni prikupljaju kroz ovu E-prijavnicu i koriste u svrhu što bolje i kvalitetnije realizacije programa na koji se prijavljujem, izrade ponude i fakture, te daljnjeg kontaktiranja u vezi programa sve dok usluga nije pružena u potpunosti. Ukoliko korištenje usluge na koju se prijavljujem podrazumijeva noćenje u nekom obliku smještajnog kapaciteta, let avio kompanijom i slično suglasan/a sam da se moji podaci prenose tim trećim osobama. Upoznat/a sam s Politikom privatnosti tvrtke Horvat turizam d.o.o. te sam suglasan/a da se moji osobni podaci koriste i obrađuju sukladno njezinim smjernicama.
Upoznat/a sam također i da je Horvat turizam d.o.o., OIB: 26227941488, Kutinska 4, Zagreb, 01/3770 150, info@sport4you.hr voditelj zbirke osobnih podataka, te da se sukladno s tim moji podaci, na moj zahtjev, mogu mijenjati, dopuniti ili izbrisati ukoliko njihovo korištenje nije u skladu sa Zakonom. Upoznat sam i s činjenicom da ukoliko ne podijelim svoje osobne podatke sa tvrtkom Horvat turizam d.o.o. neću moći koristiti uslugu za koju se prijavljujem.
Za sve nejasnoće i upite molimo Vas da se obratite na: info@sport4you.hr

 

 

 Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
vrh stranice