KRONPLATZ - otvorenje ski sezone

!!! OTVORENJE SKI SEZONE !!!

RASPRODANO- prijave zatvorene!

 

KRONPLATZ 

 

30.11.-03.12.2023

 

 

Skijaška regija i istoimeno skijalište Kronplatz u Južnom Tirolu, nalazi se u najsjevernijem području Italije, sadrži jedinstven i zadivljujuće raznolik krajobrazni spoj. Područje je svoje ime dobilo po broj 1 skijalištu Južnog Tirola, a široko je poznato kao najbolje zimsko odredište. Široke staze pravilnog nagiba od ukupne duljine 116 km čine ga idealnom destinacijom za zimski odmor.


 

   Skijalište Kronplatz je okruženo s 13 turističkih mjesta, od kojih su najpoznatija Bruneck, Olang, Reischach, St. Georgen i St. Lorenzen koji sa svojim pješačkim zonama, crkvama, kafićima i restoranima privlače mnoge posjetitelje.

   Gotovo su sve staze skijališta dugačke preko kilometar, uglavnom su blaže i srednje težine što ih čini idealnim za obitelji s djecom i početnike, no izazova sigurno neće nedostajati ni iskusnijim skijašima. Sve žičare vode prema vrhu, gdje se nalazi nekoliko velikih restorana. Uz staze ima mnogo dobrih restorana s odličnom talijanskom kuhinjom. 

   Kronplatz odlikuju spomenute 33 moderne i brze žičare te uređene staze koje su gotovo uvijek pokrivene snijegom zahvaljujući mnogobrojnim snježnim topovima. S vrha Kronplatza visokog 2275 metara možete uživati u prekrasnom panoramskom pogledu na Dolomite i alpski dio Zillertala koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. 

   Ovo skijalište može se pohvaliti i sa 4 spusta od vrha do podnožja planine, dužine od 5 do 6,5 km. Ono što je karakteristično za Kronplatz su besprijekorno uređene staze, bez obzira na meteorološke uvjete.

 

HOTEL HURTMÜHLE KRONBLICK

Hotel Hurtmuhle Kronblick je obiteljski vođen hotel u trećoj generaciji. Nalazi se u mjestu San Lorenzo di Sebato, 30 km od samostana Novacella, a nudi sezonski vanjski bazen, besplatno privatno parkiralište, fitness centar i vrt. Ovaj hotel s 3 zvjezdice nudi zajednički salon, poslugu u sobu i besplatni WiFi. Gosti mogu koristiti spa i wellness centar sa saunom, hamamom i barom.

Sve sobe u hotelu opremljene su radnim stolom, TV-om ravnog ekrana, vlastitom kupaonicom, posteljinom, ručnicima i popločanim dijelom dvorišta s pogledom na vrt.

U objektu se može uživati u kontinentalnom, talijanskom ili vegetarijanskom doručku.

 

CIJENA : 480 € po osobi

 

U CIJENU JE UKLJUČENO:

- smještaj u Hotel Hurtmuhle Kronblick - dvokrevetne sobe

- 3 dnevni ski pass 

- HB* (polupansion) 

- korištenje wellness-a 

 

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

- turistička taksa (plaća se na licu mjesta)

 

NAČINI I UVJETI PLAĆANJA: 

-plaćanje gotovinom i virmanom.

***Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti 30% punog iznosa do 01.11.2023.***

 

PODACI ZA UPLATU:

PRIVREDNA BANKA ZAGREB  'Sportsko rekreativna udruga Sport za tebe', Kutinska 4, 10 000 Zagreb

IBAN: HR5623400091110872612 MODEL: 00 ili 99 Pri plaćanju molimo navedite IME I PREZIME KORISNIKA USLUGE i aranžman za koji uplaćujete.

Primjer: SOXXXX, Ivo Ivić, Kronplatz, 30.11.-03.12.2023.

 

PRIJAVE NA:  outdoor@sport4you.hr


vrh stranice