Mariborsko Pohorje

Tako blizu i tako pristupačno!
 
Svega 100-tinjak km od Zagreba smjestilo se Mariborsko Pohorje koje tehničkom opremljenošču i uređenjem staza može parirati bilo kojem svjetski poznatom skijalištu, a zbog svoje blizine i dobre povezanosti Zagrebčanima je jedno od omiljenih skijališta.
Mariborsko Pohorje najveće je Slovensko skijalište sa ukupno oko 40 km uređenih staza različite težine i intenziteta pa će tako i početnici ali i iskusni skijaši naći ponešto za sebe. Čak i u nedostatku pravog snjega snježni topovi osigurat će minimalno 100 skijaških dana. Sport4you.hr škola skijanja vodi svoje skijaše na Mariborsko Pohorje već 9 godina zaredom, a s obzirom na feedback klijenata i odličnu suradnju s našim dragim partnerima možemo slobodno reći da se na Pohorju osjećamo kao kod kuće.
 

1. ŠKOLA SKIJANJA M.POHORJE

...program je namijenjen osnovnoškolcima i srednjoškolcima koji na skijanje/boardanje mogu ići samostalno bez pratnje roditelja.
DETALJNIJE

2. POHORJE EXPRESS

… škola skijanja na Pohorju sa svakodnevnim polaskom i povratkom u Zagreb
… prvenstveno za učenike osnovnih i srednjih škola za vrijeme trajanja školskih praznika
DETALJNIJE

3. Apartmanska kuća BONA

...apartmanska kuća BONA **** izgrađena u siječnju 2011., nalazi se na 1050 metara nadmorske visine, samo 150 m od početne stanice gondole, tj. skijališta Bolfenk. Apartmanska kuća sastoji se od 17 apartmana različitih veličina.
DETALJNIJE

4. INDIVIDUALNI SATI

...idealno za one koji su nestrpljivi u svladavanju prvih skijaških koraka ili one koji svoju vještine i tehniku žele usavršiti!
DETALJNIJE
vrh stranice