Mariborsko Pohorje

Tako blizu i tako pristupačno!
 
Svega 100-tinjak km od Zagreba smjestilo se Mariborsko Pohorje koje tehničkom opremljenošču i uređenjem staza može parirati bilo kojem svjetski poznatom skijalištu, a zbog svoje blizine i dobre povezanosti Zagrebčanima je jedno od omiljenih skijališta.
Mariborsko Pohorje najveće je Slovensko skijalište sa ukupno oko 40 km uređenih staza različite težine i intenziteta pa će tako i početnici ali i iskusni skijaši naći ponešto za sebe. Čak i u nedostatku pravog snjega snježni topovi osigurat će minimalno 100 skijaških dana. Sport4you.hr škola skijanja vodi svoje skijaše na Mariborsko Pohorje već 16 godina zaredom, a s obzirom na feedback klijenata i odličnu suradnju s našim dragim partnerima možemo slobodno reći da se na Pohorju osjećamo kao kod kuće.
 

1. ŠKOLA SKIJANJA MARIBORSKO POHORJE

...program je namijenjen osnovnoškolcima i srednjoškolcima koji na skijanje/boardanje mogu ići samostalno bez pratnje roditelja.
DETALJNIJE

2. POHORJE EXPRESS

… škola skijanja na Pohorju sa svakodnevnim polaskom i povratkom u Zagreb
… prvenstveno za učenike osnovnih i srednjih škola za vrijeme trajanja školskih praznika
DETALJNIJE

3. Apartmanska kuća BONA

...apartmanska kuća BONA **** izgrađena u siječnju 2011., nalazi se na 1050 metara nadmorske visine, samo 150 m od početne stanice gondole, tj. skijališta Bolfenk. Apartmanska kuća sastoji se od 17 apartmana različitih veličina.
DETALJNIJE

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

vrh stranice