FerienPark, Kreischberg

Naselje FerienPark Kreischberg nalazi se u neprometnoj zoni te je idealno mjesto za obiteljski odmor, a u svojoj ponudi ima 74 moderne drvene kuće. FerienPark se smjestio u blizini skijališta gdje možete skijati niz 42 km široke padine na nadmorskoj visini između 850 i 2118 m.

 Termin: 05.-12.01.2019.


Apartman Garconniere (max. 3 osobe)

Apartman se prostire na 30m2. Sastoji se od spavaće sobe sa bračnim krevetom te dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje za 1 osobu. Suvremeno je opremljen s odabranim interijerom, televizorom sa satelitskim programom, kompletno opremljenom kuhinjom te kupaonom opremljenom tušem i sušilom za kosu. Također, imate na raspolaganju sef i balkon.

Apartman Village (max. 3 osobe)

Apartman se prostire na 28 m2. Sastoji se od dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje za 1 osobu te spavaće sobe s bračnim krevetom. Suvremeno je opremljen sa odabranim interijerom, televizorom sa satelitskim programom, blagovaonicom i kompletno opremljenom kuhinjom, te kupaonom opremljenom tušem i sušilom za kosu. Također, imate na raspolaganju sef i balkon.

Apartman Maisonette (max. 4 osoba)

Apartman se prostire na 45 m2. Sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom te dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje za 2 osobe. Suvremeno je opremljen sa odabranim interijerom, televizorom sa satelitskim programom, blagovaonicom i kompletno opremljenom kuhinjom s perilicom posuđa te kupaonom opremljenom tušem i sušilom za kosu. Također, imate na raspolaganju sef i balkon.

 Apartman Troadkasten (max. 3 osobe)
Apartman se prostire na 35 m2. Sastoji se od: dnevnog boravka i potpuno opremljenom kuhinjom u prizemlju i spavaće sobe s bračnim krevetom i povišenim krevetom za jednu osobu te kupaonicom na prvom katu. Također, imate na raspolaganju sef, sušilo za kosu, sat-tv i terasu.

Apartman Troadkasten (max. 4 osobe)

Apartman se prostire na 41 m2. Sastoji se od: dnevnog boravka, kuhinje i spavaće sobe s krevetom na kat u prizemlju i spavaće sobe sa bračnim krevetom na prvom katu. Apartman ima kupaonicu s WC-om, tušem i sušilom za kosu te sef i balkon.

Apartman Troadkasten (max. 5 osoba)
Apartman se prostire na 49 m2. Sastoji se od: dnevnog boravka i kuhinje u prizemlju, spavaće sobe sa bračnim krevetom na prvom katu, spavaće sobe sa 2 kreveta za jednu osobu na drugom katu. Apartman ima kupaonicu s WC-om, tušem i sušilom za kosu te sef i balkon.

Apartman Familyapartment (max. 5 osoba)

Veličine 55m², sastoji se od: dnevnog boravka s kaučom na razvlačenje za 2 osobe, spavaće sobe s bračnim krevetom i krevetom za jednu osobu, kuhinje s perilicom posuđa, blagovaonom, kupaonice s WC-om i tušem, sefom i balkonom.

 

            

                  
 


Chalet Wellness Superior 100 m² (8 ili 9 osoba)
Kuće za 8 ili 9 osoba, kombinacija bračnih kreveta, kreveta na kat te kreveta za jednu osobu, 2 ili 3 potpuno opremljene kupaonice. Svaka kuća raspolaže saunom (infrared ili finska) i vanjskim jacuzzijem.


Chalet Sonneck 135 m² (10 ili 11 osoba)
Kuće za 10 ili 11 osoba, kombinacija bračnih kreveta, kreveta na kat te kreveta za jednu osobu, 2 ili 3 potpuno opremljene kupaonice. Svaka kuća raspolaže vanjskim jacuzzijem i saunom (infrared ili finska).

Panorama Chalet 140-150 m2 (12 osoba)
Kuće za 12 osoba, kombinacija bračnih kreveta, kreveta na kat te kreveta za jednu osobu, 2 ili 3 potpuno opremljene kupaonice. Svaka kuća raspolaže saunom (infrared ili finska).

Panorama Chalet Superior 140-150 m2 (14 osoba)
Kuća za 14 osoba, 5 spavaćih soba: kombinacija bračnih kreveta, kreveta na kat te kreveta za jednu osobu, 3 potpuno opremljene kupaonice. Kuća raspolaže infrared saunom i vanjskim jacuzzijem.

Chalet Wellness 100 m² (8-9 osoba)
Kuće za 8-9 osoba, sa 4 spavaće sobe kombinacija bračnih kreveta, kreveta na kat, te kreveta za jednu osobu, 2 potpuno opremljene kupaonice. Svaka kuća raspolaže infrared saunom.

Chalet Sonneck 135 m² (10 osoba)
Kuće za 10 osoba, sa 4 spavaće sobe kombinacija bračnih kreveta, kreveta na kat, te kreveta za jednu osobu, 2 potpuno opremljene kupaonice. Svaka kuća raspolaže saunom (infrared ili finska) i vanjskim jacuzzijem. 

             

     

 
CIJENA UKLJUČUJE
- 7 dnevni najam apartmana ili kuće
- korištenje wellness-a (samo apartmani FerienPark)


OBAVEZNA NADOPLATA

- boravišna taksa odrasli i djeca iznad 15 godina … 1,50 €/dan/osoba
- najam posteljine (+1 ručnik za lice i 1 ručnik za tijelo) … 12,00 €/osoba
 
MOGUĆA NADOPLATA
- polupansion za odrasle … 22,00 € /dan/osoba
- polupansion za djecu ( 3-9 godina ) … 12,00 € /dan/dijete
- polupansion za djecu ( 10-14 godina ) … 17,00 eura/dan/dijete
- dječji krevetić … 15,00 €/tjedan (uključena posteljina)

- škola skijanja –  početnici, srednja i naprednija razina skijanja
                           1 dijete – 190,00 €
                           2 djece* – 360,00 €
                           3 djece* – 540,00 €

*popust se odnosi na braću i sestre
- škola skijanja ZA ODRASLE ukupno 24 sata – 190,00 €
- individualni sati – 40,00 €/sat
- ukupno 24 sata, u terminu od 09:30-13:30 h
- baby ski vrtić (djeca do 6 godina) ... 09:30-12:30 h

- najam ski opreme u Zagrebu po povoljnim cijenama
- najam smještaja u drugim terminima na upit


UVJETI PLAĆANJA

- načini plaćanja: gotovina, kartica, virman, internet bankarstvo, online POS
- prilikom prijave kao depozit plaća se 30% cijene smještaja, ostalih 70% mora biti plaćeno najkasnije 30 dana prije polaska


NAPOMENA

- na licu mjesta ostavlja se depozit za kuće ... 350,00 € (vraća se na odlasku)
- na licu mjesta ostavlja se depozit za apartmane ... 100,00 €, Troadkasten .... 200,00 € (vraća se na odlasku)
- obavezna nadoplata konačnog čišćenja za Garconniere i Village app … 45,00 €
- obavezna nadoplata konačnog čišćenja za Maisonette … 55,00 €
- obavezna nadoplata konačnog čišćenja za Familyapp i Troadkasten … 65,00 €
- obavezna nadoplata konačnog čišćenja za Chalet Sonneck, Panorama Chalet i Panorama Chalet Superior … 180,00 €
- obavezna nadoplata konačnog čišćenja za Chalet Wellness Superior i Chalet Wellness … 150,00 € 
*** u slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata, agencija zadržava pravo izmjene cijene aranžmana Za ovo putovanje vrijede „Opći uvjeti putovanja“ agencije Horvat turizam d.o.o.*** 
 
 U suradnji s osiguravajućim zavodom ALLIANZ d.d. nudimo Vam mogućnost putnog osiguranja (zdravstvenog, osiguranja prtljage, osiguranja od posljedica nesretnog slučaja ili otkaza putovanja koje mora biti uplaćeno pri uplati prve rate aranžmana).
Sve informacije možete dobiti u našoj poslovnici.
Organizator putovanja Horvat turizam zaključio je i jamčevno osiguranje. Putnik treba u slučaju potrebe za aktviranjem jamčevine na najbrži način kontaktirati Osiguravajuće društvo ALLIANZ d.d., telefon 01/3670-452, telefax 01/3670-354


 
Za dodatne informacije i provjeru raspoloživosti apartmana kontaktirajte nas na:
 
vrh stranice