Tečaj engleskog jezika

Embassy summer Canterbury

Termin: USKORO!

 Škola engleskog jezika za uzrast 11-17 godina!

Canterbury


Povijesni gradić u grofoviji Kent, udaljen cca 90 km od Londona. Grad je poznat po znamenitoj katedrali koja ga je uvrstila na Unescov popis svjetske baštine.
Embassy centar je moderan campus – dio University of Kent sa izvrsnom lokacijom i pogledom na cijeli Canterbury. Sveučilište se nalazi na pješačkoj udaljenosti od centra grada.
Campus ima multifunkcionalne vanjske sportske terene na kojima se može organizirati “ Mini – Olimpijada“, nogomet, košararka i odbojka, a isto tako posjeduje i velik prostor za unutrašnje igre i zabavu
.

Nastava


Tjedno 20 sati nastave;jedan tjedan prije podne, slijedeći poslije podne. Prvi dan nastave piše se “inicijalni test“ te se prema rezulatima formiraju razredi. U razredu je najviše 15 polaznika, različite nacionalnosti. Na kraju tečaja se dobiva certifikat o uspješno završenom tečaju.

Smještaj i obroci


Smještaj je osiguran u jednokrevetnim sobama s kupaonicom na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera). Svi obroci su jednostavni i internacionalni. Izbor i vrsta jela te normativi podliježu pravilnicima o organiziranoj studentskoj prehrani zemlje u koju se putuje.

Izleti


Škola organizira izlete u bližu i dalju okolicu Canterbury-a ( 2 poludnevna i 1 cjelodnevni izlet tjedno) koji su uključeni u cijenu aranžmana. Za vrijeme izleta , polaznici dobivaju lunch pakete.

Animacija


Škola organizira program sportskih, zabavnih i kulturnih aktivnosti tijekom popodnevnih i večernjih sati kad se pod vodstvom animatora, pratitelja i stručnog osoblja potiče komunikacija između polaznika raznih nacionalnih pripadnosti i govornih područja.Organiziraju se različite igre, natjecanja, debate, kvizovi, karaoke, disco.

Letovi

 

U CIJENU JE UKLJUČENO:

 • povratna zrakoplovna karta s pristojbama
 • 2-tjedni boravak u Embassy Summer Canterbury
 • puni pansion
 • povratni transfer zračna luka Heathrow ( London ) – Canterbury
 • pratitelj grupe iz Zagreba / zadužen za 24 satni nadzor svoje grupe
 • trošak rezervacije i jamčevina putovanja

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

 • zdravstveno osiguranje
 • osiguranje od otkaza

Napomena :

 • minimalan broj polaznika: 8

Način plaćanja:

 • gotovina, kartica, virman, internet bankarstvo
 • prilikom prijave kao depozit plaća se 40% ukupne cijene aranžmana, ostalih 60% mora biti plaćeno najkasnije mjesec dana prije početka programa

 

Prijave i informacije:

info@sport4you.hr

*U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata, promjene broja polaznika, agencija zadržava pravo izmjene cijene aranžmana, ili otkaz istog.
Za ovo putovanje vrijede “ Opći uvjeti putovanja“ agencije Horvat turizam d.o.o.

 

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

vrh stranice