3 Zinnen, Italija

Nezaboravni trenuci započinju upravo u podnožju strme planine Haunold u malom alpskom gradiću San Candido. Ovdje se šarolike trgovine i zamamni kafići te najbolje pripremljene staze za sve razine skijaškog znanja susreću u središtu svjetske baštine UNESCO-a Dolomita. Odmor u San Candidu na području 3 Zinnen - Tre Cimea u Dolomitima postaje jedinstveno iskustvo i raj za zimske sportove. Čarobni skijaški trenuci su zajamčeni. Za vaš skijaški odmor u San Candidu preporučamo skijaško područje Baranci koje se nalazi na 3 minute od centra. Skijalište je obiteljski orijentirano te nudi veliki dječji park za igru i jednostavne staze za sanjkanje. Skijašima je na raspolaganju istraživanje pet međusobno povezanih skijaških planina i 110 km staza.

Termin: NA UPIT!

Cijena: NA UPIT! 

Smještaj u apartmanima EMMY RESIDENCE***: 

Apartman Type A 33 m² (max. 2-3 osobe)

Apartman se sastoji od spavaće sone s bračnim krevetom, čajne kuhinje te kupaonice s tušem. Apartman je suvremeno namješten i opremljen s televizorom, sefom i telefonom te balkonom ili izlazom na terasu s pogledom prema središtu grada. 

Apartman Type B 52 m2 (max 4 osobe)
Apartman se sastoji od spavaće sobe s bračnim krevetom i dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje za dvije osobe. Na raspolaganju imate potpuno opremljenu kuhinju i kupaonicu s tušem. Apartman je suvremeno namješten i opremljen s televizorom, sefom i telefonom te balkonom ili izlazom na terasu.

Apartman Type C 60 m2 (max 4-5 osoba)
Apartman se sastoji od spavaće sobe s bračnim krevetom i dnevnog boravka s dva kreveta za jednu osobu te kaučem. Na raspolaganju imate potpuno opremljenu kuhinju i kupaonicu s tušem. Apartman je suvremeno namješten i opremljen s televizorom, sefom i telefonom te balkonom ili izlazom na terasu s pogledom na Baranci.

Apartman Type E 90 m2 (max 6 osobe)

Apartman se sastoji od spavaće sobe s bračnim krevetom i dnevnog boravka s dva kreveta za jednu osobu na prvom katu, dok se na galeriji nalazi bračni krevet i dodatna kupaonica. Na raspolaganju imate potpuno opremljenu kuhinju i kupaonicu s tušem na prvom katu. Apartman je suvremeno namješten i opremljen s televizorom, sefom i telefonom te balkonom s pogledom na Baranci.

OBAVEZNA NADOPLATA
- boravišna taksa odrasli i djeca iznad 14 godina...1,90€/dan/osoba

MOGUĆE NADOPLATE
- extra krevet...15,00 €/dan
- dječji krevetić...10,00 €
- korištenje perilice/sušilice rublja...2,00€/pranje
- naknada za čišćenje

UVJETI PLAĆANJA
- načini plaćanja: gotovina, kartica, virman, internet bankarstvo, online POS
- prilikom prijave kao depozit plaća se 30% cijene smještaja, ostalih 70% mora biti plaćeno najkasnije 30 dana prije polaska

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- povoljan najam opreme u našem ski servisu u Zagrebu*** u slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata, agencija zadržava pravo izmjene cijene aranžmana Za ovo putovanje vrijede „Opći uvjeti putovanja“ agencije Horvat turizam d.o.o.*** 


Za sve informacije i provjeru raspoloživosti apartmana kontaktirajte nas na:


tel: 01/3770-150
e-mail: sales2@sport4you.hr

 

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

vrh stranice