Kings Summer – Southbank University

10.- 24.07.2019

Škola engleskog jezika za uzrast 14 -17 godina, London

CIJENA: 18.590,00 kn

Kings Summer


Kings Summer ljetni centar za mlade nalazi se u sklopu sveučilišta Southbank, oko dva kilometra od Big Bena i Parlamenta te svega jedan kilometar od željezničke postaje Waterloo (zona 1). U neposrednoj je blizini brojnih znamenitosti, od kojih su najbliži Shakespeareovo kazalište Globe, New Tate Modern Gallery, divovski panoramski kotač London Eye i pješački most preko Temze. Nastava, sportske aktivnosti i obroci organizirani su u sklopu sveučilišta Southbank. Smještaj je organiziran u studentskoj rezidenciji David Bomberg House, koja se nalazi na pet minuta pješačke udaljenosti od sveučilišta. U studentskoj rezidenciji polaznicima su na raspolaganju zajedničke prostorije za druženje, prostorije za gledanje televizije, praonica rublja i kuhinja.

Nastava


Tjedno 15 sati nastave . Prvi dan nastave piše se “inicijalni test“ te se prema rezulatima formiraju razredi. Na kraju tečaja se dobiva certifikat o uspješno završenom tečaju. 

Smještaj i obroci


Smještaj je organiziran u studentskoj rezidenciji David Bomberg House koja je udaljena pet minuta pješice od škole. Smještaj je u jednokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom u sklopu apartmana od 5 do 8 soba sa zajedničkom kuhinjom; potrebno je ponijeti ručnike

Izleti


Tijekom boravka od dva tjedna organizirana su dva cjelodnevna izleta* u London (Westminster, National Galery, Covent Garden, vožnja brodom po Temzi s uključenom ulaznicom, Tate Modern s pogledom na St Paul's Cathedral...) cjelodnevni izlet* u Brighton - tura pješice i odlazak u akvarij Sea Life s uključenom ulaznicom, cjelodnevni izlet* u Cambridge i obilazak King's College s uključenom ulaznicom te svakodnevni poludnevni izleti* u London (Greenwich, Maritime Museum, British Museum, Olympic Park, Westfield, Kensington Museum, obilazak pješice Camdena i posjeti: Regents Park, Brick Lane Market, Old Spitalfields Market)
*Izbor izleta i aktivnosti ovisi o datumima boravka

Animacija


Škola organizira program sportskih, zabavnih i kulturnih aktivnosti tijekom popodnevnih i večernjih sati kad se pod vodstvom animatora, pratitelja i stručnog osoblja potiče komunikacija između polaznika raznih nacionalnih pripadnosti i govornih područja.Organiziraju se različite igre.(disko zabava dobrodošlice, filmske večeri, foto i zazov, lov na blago, Talent show, X Factor, modne revije, kviz, dramska radionica, umjetničke radionice, golf, košarka, badminton, mini olimpijade, nogomet, odbojka, plivanje, kriket, aerobik, badminton).

Letovi


OU 490 10.07.2019 ZAGREB LONDON 1440 1610
OU 491 24.07.2019 LONDON ZAGREB 1700 2015

U CIJENU JE UKLJUČENO:


• povratna zrakoplovna karta s pristojbama
• 2-tjedni boravak u Southbank University – London
• puni pansion
• knjige i nastavni materijal
• svjedožba i izvještaj na kraju tečaja
• karta za gradski prijevoz u Londonu ( zona 1 i 2 ) za organizirane izlete i razglede
• povratni transfer zračna luka smještaj / zračna luka
• pratitelj grupe iz Zagreba / zadužen za 24 satni nadzor svoje grupe
• trošak rezervacije i jamčevina putovanja

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:


• zdravstveno osiguranje
• osiguranje od otkaza


Napomena :
• minimalan broj polaznika: 15
• organizacija putovanja u suradnji s Pbz Card Travel


Način plaćanja:
• gotovina, kartica, virman, internet bankarstvo
• prilikom prijave kao depozit plaća se 40% ukupne cijene aranžmana, ostalih 60% mora biti plaćeno najkasnije mjesec dana prije početka programa


Prijave i informacije;
Alanka Barišić – Horvat turizam d.o.o.
E: alanka@horvat-turizam.com
T: 091 6000418


* U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata, promjene broja polaznika, agencija zadržava pravo izmjene cijene aranžmana, ili otkaz istog. Za ovo putovanje vrijede “ Opći uvjeti putovanja“ agencije Horvat turizam d.o.o.

vrh stranice