FAMILY SKI CAMP

Smješteni izravno na skijalištu, uživajte u svom chaletu ili apartmanu u najvećoj mogućoj mjeri. Dizajnirate svoj odmor točno onako kako Vi želite - daleko od užurbanosti, zajedno sa svojom obitelji i prijateljima. Samo Vi odlučujete na koji način ćete uživati u svom odmoru!

1. FereinPark Kreischberg

Naselje FerienPark Kreischberg nalazi se u neprometnoj zoni te je idealno mjesto za obiteljski odmor, a u svojoj ponudi ima 74 moderne drvene kuće. FerienPark se smjestio u blizini skijališta gdje možete skijati niz 42 km široke padine na nadmorskoj visini između 850 i 2118 m.


DETALJI

 

2. Turracher Höhe

Odmaralište Turracher Höhe je smješteno usred alpskog prolaza između austrijskih saveznih država Štajerska i Koruška, a sadrži zgradu s apartmanima te tradicionalne drvene planinske kuće. Žičara Kornock nalazi se na 1,5 km od planinskih kuća i na samo 200 metara od apartmana. Slikovito jezero Turrachersee smješteno je samo 80 metara od apartmana i 1 km od planinskih kuća. Ako ste u potrazi za ekskluzivnim chaletima u kombinaciji sa savršenim skijanjem i zabavnim aktivnostima, Alpenpark Turracher Höhe je idealno mjesto za Vas.


DETALJI

 

3. 3 Zinnen, San Candido

Odmor u San Candidu na području 3 Zinnen u Dolomitima postaje jedinstveno iskustvo i raj za zimske sportove. Čarobni skijaški trenuci su zajamčeni. Za vaš skijaški odmor u San Candidu preporučamo skijaško područje Baranci koje se nalazi samo 3 minute od centra. Skijalište je obiteljski orijentirano te nudi veliki dječji park za igru i jednostavne staze za sanjkanje. Skijašima je na raspolaganju istraživanje pet međusobno povezanih skijaških planina i 110 km staza.


DETALJI


vrh stranice