Family Ski Camp, Alps Residence

Smješteni izravno na skijalištu, usred fascinantnih prirodnih krajolika u Salzburgu, Koruškoj ili Štajerskoj, uživajte u svom chaletu ili apartmanu u najvećoj mogućoj mjeri. Dizajnirate svoj odmor točno onako kako Vi želite - daleko od užurbanosti, zajedno sa svojom obitelji i prijateljima. Samo Vi odlučujete na koji način ćete uživati u svom odmoru!

1. FERIENPARK, KREISCHBERG

Naselje FerienPark Kreischberg nalazi se u neprometnoj zoni te je idealno mjesto za obiteljski odmor, a u svojoj ponudi ima 74 moderne drvene kuće. FerienPark se smjestio podno donje godnole skijališta Kreischberg. Skijalište se nalazi na nadamorskoj visini 868 – 2118 metara, zbog svojih širokih i relativno blagih staza skijalište je idealno za obitelji s djecom. Ukupan dužina staza iznosi 46 km od toga 17 km plavih, 16 crvenih i 13 km crnih staza. Staze su lijepe, dobro uređene i označene, te su idelane za početnike i obitelji s djecom. U Kreischbergu Vas također čeka naš sport4you.hr tim učitelja koji su Vam na raspolaganju u terminu od 05.-12.01.2019.

 

 2. ALPENPARK TURRACHER HÖHE

Odmaralište Turracher Höhe je smješteno usred alpskog prolaza između austrijskih saveznih država Štajerska i Koruška, a sadrži zgradu s apartmanima te tradicionalne drvene planinske kuće. Žičara Kornock nalazi se na 1,5 km od planinskih kuća i na samo 200 metara od apartmana. Slikovito jezero Turrachersee smješteno je samo 80 metara od apartmana i 1 km od planinskih kuća. Ako ste u potrazi za ekskluzivnim chaletima u kombinaciji sa savršenim skijanjem i zabavnim aktivnostima, Alpenpark Turracher Höhe je idealno mjesto za Vas.

DETALJNIJE


3. ALPS RESIDENCE - sav smještaj isključivo na upit!

Alps Residence se nalazi u nekim od najistaknutijih austrijskih odredišta, usred harmonije prirode okružen prekrasnim planinskim vrhovima austrijskih Alpa. Alps Residence vrlo pažljivo odabire nova odredišta.

DETALJNIJE

vrh stranice