Aranžmani s noćenjem

Uživajte u planinskom miru, daleko od gradske gužve i vreve.
Ako na zimovanje idete s obitelji i idealno Vam zvuči da svog auto ljubimca parkirate prvi dan i ne mičete sve do polaska kući na pravom ste mjestu. Ako pak šaljete samo svoju djecu nadamo se da smo već dosada zaslužili vaše povjerenje pa slobodno možemo reći da ih puštate u sigurne ruke. Na svim destinacijama Vaša djeca su pod cjelodnevnim pedagoškim nadzorom i nadzorom od strane naših instruktora skijanja.
 

1. ŠKOLA SKIJANJA M.POHORJE

Program je namijenjen osnovnoškolcima i srednjoškolcima koji na skijanje/boardanje mogu ići samostalno bez pratnje roditelja.
DETALJNIJE
 

2. APARTMANSKA KUĆA BONA

Apartmanska kuća BONA **** izgrađena u siječnju 2011., nalazi se na 1050 metara nadmorske visine, samo 150 m od početne stanice gondole, tj. skijališta Bolfenk. Apartmanska kuća sastoji se od 17 apartmana različitih veličina.
DETALJNIJE

3. FAMILY SKI CAMP

Smješteni izravno na skijalištu, uživajte u svom chaletu ili apartmanu u najvećoj mogućoj mjeri. Dizajnirate svoj odmor točno onako kako Vi želite - daleko od užurbanosti, zajedno sa svojom obitelji i prijateljima. Samo Vi odlučujete na koji način ćete uživati u svom odmoru!
DETALJNIJE
 

4. GERLITZEN

Iznad jezera Ossiacher, tek koji kilometar od Villacha, smjestilo se simpatično austrijsko skijalište Gerlitzen sa ukupno 60 km skijaških staza. "Baby Kronplatz", kako mu tepaju domaćini, sasvim opravdava taj nadimak. Riječ je, slično kao i kod Kronplatza, o skijalištu na jednom brdu s vrha kojeg se spuštaju staze na gotovo sve strane svijeta. S vrha puca prekrasan pogled na tromeđu Austrije, Italije i Slovenije, a pokrajina Koruška u kojoj se nalazi jedna je od najsunčanijih tijekom zime u Austriji.
DETALJNIJE
vrh stranice