Aranžmani s noćenjem

Uživajte u planinskom miru, daleko od gradske gužve i vreve.
Ako na zimovanje idete s obitelji i idealno Vam zvuči da svog auto ljubimca parkirate prvi dan i ne mičete sve do polaska kući na pravom ste mjestu. Ako pak šaljete samo svoju djecu nadamo se da smo već dosada zaslužili vaše povjerenje pa slobodno možemo reći da ih puštate u sigurne ruke. Na svim destinacijama Vaša djeca su pod cjelodnevnim pedagoškim nadzorom i nadzorom od strane naših instruktora skijanja.
 

1. ŠKOLA SKIJANJA MARIBORSKO POHORJE

Program je namijenjen osnovnoškolcima i srednjoškolcima koji na skijanje/boardanje mogu ići samostalno bez pratnje roditelja.
DETALJNIJE
 

2. GERLITZEN - Austrija

Iznad jezera Ossiacher, tek koji kilometar od Villacha, smjestilo se simpatično austrijsko skijalište Gerlitzen sa ukupno 60 km skijaških staza. "Baby Kronplatz", kako mu tepaju domaćini, sasvim opravdava taj nadimak. Riječ je, slično kao i kod Kronplatza, o skijalištu na jednom brdu s vrha kojeg se spuštaju staze na gotovo sve strane svijeta. S vrha puca prekrasan pogled na tromeđu Austrije, Italije i Slovenije, a pokrajina Koruška u kojoj se nalazi jedna je od najsunčanijih tijekom zime u Austriji.
DETALJNIJE

3. FerienPark, Kreischberg - Austrija

Naselje FerienPark Kreischberg nalazi se u neprometnoj zoni te je idealno mjesto za obiteljski odmor, a u svojoj ponudi ima 74 moderne drvene kuće. FerienPark se smjestio u blizini skijališta gdje možete skijati niz 42 km široke padine na nadmorskoj visini između 850 i 2118 m.
DETALJNIJE

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

vrh stranice